Afgelasting avonddiensten Afgelasting avonddiensten

Naar aanleiding van de nieuwe corona maatregelen, heeft de kerkenraad besloten om geen activiteiten na 17.00 uur meer te organiseren.
Dit betekent dat de kerstzangdienst, die gehouden zal worden op vrijdag 24 december geen doorgang zal vinden.

Ook de oudejaarsdienst van 31 december, die om 17.00 uur gehouden zou worden, gaat niet door.

Onze zustergemeente Halsteren/Nieuw Vossemeer, neemt hun kerstnachtdienst en oudejaarsdienst op en zenden deze via YouTube uit. In beide diensten is onze eigen predikant, ds. van het Maalpad de voorganger.

De kerstnachtdienst is vrijdag 24 december op YouTube te bekijken vanaf 22.00 uur
En de oudejaarsdienst is 31 december vanaf 19.00 uur te bekijken

Wanneer u op bovenstaande link klikt, komt u op het YouTube kanaal van de Protestantse gemeente Halsteren/Nieuw Vossemeer. Daar kunt u de diensten volgen.

datum en tijdstip 23-01-2022 om 10:00 uur

datum en tijdstip 30-01-2022 om 10:00 uur