PKN
Gereformeerde Kerk Anna Jacobapolder
 
ANNULERING EREDIENSTEN OP ZONDAG tot nader orde ANNULERING EREDIENSTEN OP ZONDAG tot nader orde

Geacht gemeentelid,

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar in rap tempo op. Hebben we eerst gemeld dat tot en met eind maart geen reguliere diensten zijn, dit wordt nu verlengd tot nader orde.
Ontmoetingen en samenkomsten die normaal zo vanzelfsprekend zijn vallen nu weg en het is hoogst onzeker wanneer deze situatie zich ten goede zal keren.
Binnen de kerkenraad hebben we nagedacht hoe we in deze bijzondere tijd toch met elkaar verbonden kunnen blijven. We denken dit op de volgende wijze te doen:
 

  • Vanaf 29 maart zullen we ’s zondags om 10.00 uur een korte overdenking houden, welke gedaan zal worden door afwisselend ds. van het Maalpad of een ouderling. Deze zal uitgezonden worden via de kerkomroep. Deze kunt u beluisteren door op de link te klikken https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21391 U wordt dan verbonden met de kerkomroep van onze gemeente. Deze bijeenkomst is ook te beluisteren voor degene die in het bezit zijn van kerktelefoon.
  • Mocht u geen internet hebben, dan verwijzen we u naar de meditatie die op zondag namens de PKN zal worden gehouden op NPO2 om 9.20 uur
  • Woensdag 18 maart hebben bij onze kerk de klokken geluid, dit zal de komende twee woensdagen herhaald worden. We luiden de klokken als teken van hoop en troost.
  • Alle geplande activiteiten zullen voorlopig opgeschort worden en waar mogelijk naar een later moment verschoven worden.
  • Via de website van de kerk https://anna-jacobapolder.protestantsekerk.net/ zullen we u ook zoveel mogelijk op de hoogte houden. Voor de leden zonder mail zoeken we naar mogelijkheden om ook hen zo goed mogelijk te informeren. Mocht uw emailadres nog niet bekend zijn bij ons, verzoeken wij u dit aan ons te melden via ger.kerk.ajp@gmail.com


We roepen u van harte op om in deze moeilijke tijd naar elkaar om te zien. Hoewel we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten, hopen we dat u elkaar op andere manieren blijft opzoeken om elkaar tot steun te zijn.

Voor alles wensen wij u hierbij Gods nabijheid en troost, in de wetenschap dat wij mogen geloven en vertrouwen dat wij nooit dieper kunnen vallen dan in Zijn handen.


Met vriendelijke groet,

De kerkenraad

terug
 
 
 

Eredienst via kerk omroep
datum en tijdstip 31-05-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Contact
Gereformeerde Kerk
Anna Jacobapolder
4675 RK, Langeweg 51,
Scriba, Tel: 06-55107947
E-mailadres: geref.kerk.ajp@gmail.com
 
Predikant
Ds H.C. van het Maalpad.
 
Telefoonnummer:
0164-231992
E-mailadres:
 
Penningmeester
Gereformeerde Kerk
Anna Jacobapolder

penningmeester.gk.ajp@gmail.com
 
Kerkomroep
Kerkdiensten via internet beluisteren.
 
Social media
Volg ons ook op Facebook.
 
Protestantse Gemeente
Halsteren/Nieuw Vossemeer
De Gereformeerde Kerk van Anna Jacobapolder vormt een combinatie met de Protestantse Gemeente Halsteren / Nieuw Vossemeer omdat in beide gemeenten dezelfde predikant is aangesteld.
 
Christelijke Basisschool
    Anna Jacobapolder
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.