Kerkomroep Kerkomroep

Hoe kunt u gebruik maken van Kerkomroep.nl

De kerkdiensten van de Gereformeerde Kerk Anna Jacobapolder, zijn in principe thuis te beluisteren via www.kerkomroep.nl.
U gaat als volgt te werk:

Gebruik via uw computer of laptop:

• U gaat naar de site www.kerkomroep.nl
  • Daar heeft u in het kader rechtsboven de mogelijkheid om te kiezen op plaatsnaam, vult daar Sint Philipsland in en klikt op ‘enter’.
  • Vervolgens ziet u 4 kerken vermeld staan en klikt u op onze kerk.
  • Dan verschijnen de data waarop er uitzendingen geweest zijn én de datum en tijd van de uitzending die net gestart is (er van uitgaande dat u voor of tijdens aanvang van de dienst inlogt).
  • Wanneer u op het icoontje met het groene pijltje bij de gewenste datum en aanvangstijd klikt, zal de uitzending starten.
  • Via het icoontje naast het groene pijltje kunt u een dienst opslaan op uw computer. Dat is fijn wanneer u een bepaalde dienst graag wilt bewaren
  • De diensten blijven ongeveer een half jaar op de site te beluisteren.
Gebruik via uw tablet:
  • In de appstore zoekt u naar ‘kerkomroep’.
  • Deze app kunt u gratis downloaden op uw tablet.
  • Wanneer u de app aantikt, ziet u links een menu staan.
  • Daar tikt u ‘Zoek een kerk’ aan.
  • De mogelijkheid ‘Plaats’ tikt u aan en vult dan Sint Philipsland in en klikt op gereed.
  • Vervolgens tikt u op de gewenste kerk.
  • Dan kunt u de gewenste te beluisteren dienst aan klikken waarmee u de uitzending start.
Wanneer het een dienst in het verleden betreft kunt u met uw vinger het bolletje in de voortgangsbalk verschuiven om verder in de dienst te komen

Wanneer u een volgende keer bij het openen van de App sneller naar de gewenste kerk wilt gaan, kunt u de betreffende kerk(en) als volgt toevoegen aan ‘Mijn kerken’:
  • U gaat terug gaat naar het overzicht van de data en diensten van de kerk waarvan u de dienst vaak beluistert. Daar kunt u aantikken ‘Toevoegen aan mijn kerken’
Zo kunt een volgende keer bij het openen van de app tikken op ‘Mijn kerken’ om bij de gewenste kerk te komen.