Kerstuitvoering Kerstuitvoering
Vorig jaar oktober zijn we met het gelegenheidskoor begonnen met repeteren voor Kerst. We hadden veel liederen dit jaar, en in het begin viel het nog niet zo mee. Wat vooral gezellig was dat Annet altijd zo gedreven is, en dat ze ons steeds zo stimuleert en motiveert. Dat maakt het voor ons als amateurs toch leuk om verder te gaan, en uiteindelijk te gaan werken naar  een goede uitvoering op Kerstavond in de zangdienst.
Het was weer een fijne tijd, een tijd van verwachting, en op weg naar  het Kerstfeest. De broodmaaltijd op Kerstavond voorafgaand aan de dienst was ook weer heel gezellig, en fijn om de adventstijd en dus de repetities van het koor zo gezamenlijk af te sluiten. Ds. Klap en zijn vrouw aten ook  een broodje met ons mee.
De Kerstavonddienst was weer heel goed bezocht, en dat ervaren we allen als een saamhorigheid waarin wij  met elkaar het Kerstevangelie horen en veel Kerstliederen zingen. We hopen dat dit nog heel veel jaren zo gevierd mag worden.
Voor Pasen gaan we ook weer een paar liederen instuderen, we beginnen dan  op maandag 11 maart.
Schrijf maar vast in uw agenda, U krijgt er nog bericht van. Ook zijn er nog meer zangers en zangeressen nodig, kom gerust eens luisteren, of meteen met ons meedoen.

datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur