PKN
Gereformeerde Kerk Anna Jacobapolder
 
Kerstuitvoering Kerstuitvoering
Vorig jaar oktober zijn we met het gelegenheidskoor begonnen met repeteren voor Kerst. We hadden veel liederen dit jaar, en in het begin viel het nog niet zo mee. Wat vooral gezellig was dat Annet altijd zo gedreven is, en dat ze ons steeds zo stimuleert en motiveert. Dat maakt het voor ons als amateurs toch leuk om verder te gaan, en uiteindelijk te gaan werken naar  een goede uitvoering op Kerstavond in de zangdienst.
Het was weer een fijne tijd, een tijd van verwachting, en op weg naar  het Kerstfeest. De broodmaaltijd op Kerstavond voorafgaand aan de dienst was ook weer heel gezellig, en fijn om de adventstijd en dus de repetities van het koor zo gezamenlijk af te sluiten. Ds. Klap en zijn vrouw aten ook  een broodje met ons mee.
De Kerstavonddienst was weer heel goed bezocht, en dat ervaren we allen als een saamhorigheid waarin wij  met elkaar het Kerstevangelie horen en veel Kerstliederen zingen. We hopen dat dit nog heel veel jaren zo gevierd mag worden.
Voor Pasen gaan we ook weer een paar liederen instuderen, we beginnen dan  op maandag 11 maart.
Schrijf maar vast in uw agenda, U krijgt er nog bericht van. Ook zijn er nog meer zangers en zangeressen nodig, kom gerust eens luisteren, of meteen met ons meedoen.
terug
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 21-08-2022 om 10.00 uur
meer details

Eredienst met viering Heilig Avondmaal aan tafel
datum en tijdstip 28-08-2022 om 10.00 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 04-09-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Contact
Gereformeerde Kerk
Anna Jacobapolder
4675 RK, Langeweg 51,
Scriba, Tel: 06-55107947
E-mailadres: geref.kerk.ajp@gmail.com
 
Predikant
Vacature is vacant
 
Penningmeester
Gereformeerde Kerk
Anna Jacobapolder

penningmeester.gk.ajp@gmail.com
 
Kerkomroep
Kerkdiensten via internet beluisteren.
 
Social media
Volg ons ook op Facebook.
 
Protestantse Gemeente
Halsteren/Nieuw Vossemeer
De Gereformeerde Kerk van Anna Jacobapolder vormt een combinatie met de Protestantse Gemeente Halsteren / Nieuw Vossemeer omdat in beide gemeenten dezelfde predikant is aangesteld.
 
Christelijke Basisschool
    Anna Jacobapolder
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.