Iedereen van harte welkom op Startzondag Iedereen van harte welkom op Startzondag
Rondom deze dienst willen we aandacht schenken aan het landelijke thema van de startzondag “een open huis” als het begin van een nieuw seizoen kerkenwerk.
We willen als kerk ook een open-huis zijn en een ieder WELKOM bij ons heten. Daarom staat er een bord in de kerktuin met de tekst Open huis.

Er zijn heel veel verschillende onderdelen binnen onze kerk en deze zullen zich middels posters presenteren.

U wordt dan ook "van harte uitgenodigd" om na de dienst op uw gemak de posters te bekijken. Er zit misschien wel een activiteit bij waarvan u denkt “daar zou ik wel aan mee willen werken, dat lijkt me leuk” er is dan de mogelijkheid om daar meer informatie over te ontvangen.
We willen u laten “proeven” wat de kerk allemaal in huis heeft onder het genot van een kop koffie/thee of frisdrank.

datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur