PKN
Gereformeerde Kerk Anna Jacobapolder
 
Werelddiaconaat Werelddiaconaat

Bouwen aan een beter bestaan.

Op grote hoogte in het uiterste noorden van India schijnt de zon bijna het hele jaar. Maar het klimaat is er erg droog en de winters zeer koud. De mensen wonen in traditionele huizen, die ze warm stoken met kerosine en hout. Dat is duur en de rook is slecht voor de gezondheid. De organisatie LEDeG bouwt samen met de bevolking huizen met speciale wanden die de zonnewarmte opslaan, zodat de huizen meer comfort bieden. Dat spaart brandstof, is beter voor de gezondheid en zorgt ervoor dat de mensen ook ’s avonds hun handarbeid kunnen doen waardoor hun inkomen omhoog gaat.

Minder hout en kerosine betekent ook winst voor het klimaat. De bewoners bouwen en betalen mee aan deze huizen. Met de collecte steunt u LEDeG en andere werelddiaconale projecten van Kerk in Actie. Helpt u mee?

terug
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 02-04-2023 om 10:00 uur
meer details

Goede Vrijdag
datum en tijdstip 07-04-2023 om 19.00 uur
meer details

 
Contact
Gereformeerde Kerk
Anna Jacobapolder
4675 RK, Langeweg 51,
Scriba, Tel: 06-28755011
E-mailadres: geref.kerk.ajp@gmail.com
 
Predikant
Functie is vacant
 
Penningmeester
Gereformeerde Kerk
Anna Jacobapolder

penningmeester.gk.ajp@gmail.com
 
Kerkomroep
Kerkdiensten via internet beluisteren.
 
Social media
Volg ons ook op Facebook.
 
Protestantse Gemeente
Halsteren/Nieuw Vossemeer
De Gereformeerde Kerk van Anna Jacobapolder vormt een combinatie met de Protestantse Gemeente Halsteren / Nieuw Vossemeer omdat in beide gemeenten dezelfde predikant is aangesteld.
 
Christelijke Basisschool
    Anna Jacobapolder
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.