PKN
Gereformeerde Kerk Anna Jacobapolder
 
Zondag van de Eenheid Zondag van de Eenheid

Vandaag start de week van het gebed. In deze week worden wij als christenen opgeroepen om eensgezind te zijn. De Protestantse Kerk draagt ook zorg voor eensgezindheid en onderlinge verbondenheid. De kerk werkt aan oecumene door samen te werken in de Wereldraad van Kerken en door het mee-organiseren van bijzondere oecumenische activiteiten in Nederland. Zo bracht de Protestantse Kerk samen met acht verschillende kerkgenootschappen in 2013 het nieuwe Liedboek uit.
Een ander bijzonder voorbeeld van oecumene is The Passion. Met dit jaarlijks terugkerende evenement rond Pasen, georganiseerd in samenwerking met o.a. Rooms-Katholieke Kerk, het Nederlands Bijbelgenootschap en de EO, worden één miljoen mensen bereikt met het Evangelie; niet alleen leden van de kerken, maar ook mensen die niet (meer) naar de kerk gaan.

De opbrengst van deze collecte maakt activiteiten zoals the Passion, die bijdragen aan verbondenheid en maatschappelijke invloed, mogelijk. Helpt u mee?

terug
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 02-04-2023 om 10:00 uur
meer details

Goede Vrijdag
datum en tijdstip 07-04-2023 om 19.00 uur
meer details

 
Contact
Gereformeerde Kerk
Anna Jacobapolder
4675 RK, Langeweg 51,
Scriba, Tel: 06-28755011
E-mailadres: geref.kerk.ajp@gmail.com
 
Predikant
Functie is vacant
 
Penningmeester
Gereformeerde Kerk
Anna Jacobapolder

penningmeester.gk.ajp@gmail.com
 
Kerkomroep
Kerkdiensten via internet beluisteren.
 
Social media
Volg ons ook op Facebook.
 
Protestantse Gemeente
Halsteren/Nieuw Vossemeer
De Gereformeerde Kerk van Anna Jacobapolder vormt een combinatie met de Protestantse Gemeente Halsteren / Nieuw Vossemeer omdat in beide gemeenten dezelfde predikant is aangesteld.
 
Christelijke Basisschool
    Anna Jacobapolder
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.