Liedjes Liedjes

Gelegenheidskoor Gelegenheidskoor

Wij hopen dit jaar ook weer te repeteren met het Christelijk koor AJP.  Op 9 april gaan we weer van start, aanvang is om 19.30 uur. Het koor repeteert meestal in de Gereformeerde Kerk en zal o.l.v Annette de Ruyter staan.
De repetitietijd is altijd een gezellige en leerzame tijd waar altijd alles aan wordt gedaan om er wat moois van te maken.
U kunt dan geheel vrijblijvend komen kijken, luisteren en proberen mee te zingen.
Heeft u nog vragen dan kunt u terecht bij Marianne Nell 0167-572796 06-30294595

U bent dan van harte welkom.

datum en tijdstip 22-04-2018 om 10.00 uur